Canlı

Android 4.3 Güncellemesi


Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear tanıtımlarının yapılmasının ardından, geride bıraktığımız yıla damgasını vurup 50 milyonun üzerinde satışa ulaşan Galaxy S3 ve 20 milyon satış barajını aşan Galaxy S4 tüketicilerinin hoşuna gidecek bir açıklama yaptı.

Samsung, kullanıcılarına Android 4.2.2 ile sunduğu Galaxy S4 modelini ve Android 4.1.2’den sorunsuz bir şekilde Android 4.3’e geçireceği Galaxy S3 için yapılacak yeni Android güncellemesinin Ekim ayı içerisinde yapılacağını açıkladı ve kullanıcılarını mutlu etti. Galaxy Note 2 kullanıcılarının da merakla beklediği bu haberde Note 2’ye yer verilmemesi elbette kullanıcılarını bir nebze de olsa üzdü. Fakat açıklanan tarihte yapılan Android 4.3 güncellemesi sırasında Note 2 modelinin de aynı günlerde güncellenmesi bekleniyor.

İlginizi Çekebilir >> Android 4.4 KitKat

Android 4.3 güncellemesi ile Galaxy S3 yeni bir ekran kilidi, daha kullanılır, akıcı ve hıza kavuşmuş bir arayüz deneyimi elde ederken Galaxy S4’de ise dayalı widget’lar, pil ömründe iyileştirmeler, bildim ekranında yenilikler, DayDream ekran koruyucu ve performansta artış olacağı beklenirken; Galaxy S4 modeli için OpenGL 3.0 desteği, Blueetooth 4.0 LE ve Note 3 modelinde yer alan bazı yeniliklerin entegre edilmesi bekleniyor.

 http://teknodiyalog.com/android-4-3-guncellemesi-icin-tarih-kesinlesti/

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.