Canlı

Plazma Isıtıcı

Evinizi ısıtırken tasarımdan ödün vermek istemiyorsanız sizin için plazma ısıtıcı modelleri ön plana çıkmaktadır. Çalıştırıldığı andan itibaren bulunduğu ortamı köşe bucak ısıtmasıyla ünlü olan plazma ısıtıcılar infrared modellerden en önemli farklarını bu şekilde ortaya koymaktadırlar. 

Infrared ısıtıcılar konulduğu yerin karşısına doğru ısı gönderimi yapmaktadır. Fakat plazma ısıtıcı modelleri oval bir biçimde ortamın tamamında etkili olmaktadır. Infrared ve plazma ısıtıcıların ortamı nasıl ısıttığını aşağıdaki resimde daha net görebiliyoruz.



Resimde sol taraf plazma ısıtıcılarısağ taraf ise infrared ısıtıcıları temsil etmektedir. Eğer bir ısıtıcının kurduğunuz ortamı köşe bucak temizlemesini istiyorsanız plazma modellerden birisini seçmelisiniz. Diğer ısıtıcı modellerinden fiyat bakımından biraz yüksek olmaları böyle detay özelliklerinde gizlidir. Hem tasarım bakımından bir plazmayı andırmaları hem de ortamın iklimlendirmesini köşe bucak gerçekleştirmesi plazma ısıtıcı modellerini diğer cihazlardan farklı tutmaktadır. 

Isıtıcıların ortama belirli bir ışık yaydığını bilmeyenimiz yoktur. Fakat plazma ısıtıcı modelleri ortama ışık yaymaz. Bu yüzden çalıştığı ortamda cilde herhangi bir zarar vermez, baş ağrısı oluşturmaz ve havayı kurutmaz. 

[Resim: cc1x.png]

Ülkemizde Nano firması tarafından üretilen plazma ısıtıcılar, 15 farklı ülkeye ihraç edilmektedir. %100 yerli bir ürün olmaları bazı kullanıcılar için başlıca tercih sebebi olmaktadır. 

Plazma Isıtıcı Özellikleri
Modellerine göre değişen özelliklerden bir kaçını kullanıcılar için sunmak gerekiyor. Fakat unutulmaması gereken bir şey var. Her ürün kendi kişisel özelliğini taşımaktadır. Bu yüzden ürünü almadan önce özelliklerini kesinlikle incelemelisiniz. Plazma ısıtıcı özelliklerinden bazıları şu şekildedir;

• Mekanik Kontrol Tipi
• CoolTouch Yüzey Koruma
• Isınma Emniyeti
• Isıttıkça Daha Az Elektrik Tüketen DualAg ve Isı Jenaratörü
• 25 – 30 m2 Isıtma Emniyeti

Nano Plazma Isıtıcı Fiyatları

Kafanızda bir bütçe oluşması açısından bazı yerli yapım Nano plazma ısıtıcı fiyatlarını sizlerle paylaşmak istiyorum. 

• Nano Innova XLM 42" Plazma Elektrikli Isıtıcı: 349.95 TL 
• Nano Bofa MM Dikey Plazma Isıtıcı: 338.95 TL 
• Nano Resto MEZ Uzaktan Kumandalı Mobil Plazma Isıtıcı: 435.95 TL

Yukarıdaki fiyatlar güncel fiyat listesinden alınmıştır. Fakat zaman aşımına uğradıkça değişiklik gösterebilir. Bu yüzden http://www.buroteknik.com/Plazma-Isiticilar-1319 internet adresinden güncel fiyatlara ulaşabilir ve sipariş vererek sahip olabilirsiniz.

http://www.onayhaber.com/2013/09/plazma-istc.html

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.