Canlı

Galaxy S4 Zoom Kampanyası

Büyük bir çıkış yapan Galaxy S4 Zoom ile Amsterdam, Budapeşte, Brüksel, Milano, Paris, Londra, Viyana, Münih, Berlin, Roma veya Atina şehirlerinden birisine gidiş dönüş uçak bileti kazanma şansını sizlere sunuyor. Tüketicilerin merakla beklediği Samsung’un bu özel ürünü kullanıcılarına hem bir fotoğraf makinesi hem de akıllı telefon özelliklerini bir arada sunmaktadır.

Sizde Galaxy S4 Zoom ile hem keyifli anlarınızı ölümsüzleştirebilirsiniz hem de güzel bir tatile çıkabilirsiniz. Kampanya içeriğinde belirtilen şehirlere gidiş dönüş uçak bileti kazanma şansınız olduğunu sakın unutmayın!

Galaxy S4 Zoom Kampanyasına Katılım Koşulları

Bu muhteşem kampanyaya katılabilmek için mutlaka Türkiye’de yaşıyor olmanız ve 18 yaşını doldurmuş olmanız gerekmektedir. 10.08.2013 – 30.12.2013 tarihleri arasında tüm Türkiye’deki yetkili satıcılardan almış olduğunuz Galaxy S4 Zoom ile bu kampanyadan yararlanabilirsiniz.

Samsung kullanıcılarına sunulan bu kampanya, tüm hava limanı vergileri, harçlar ve kredi kartı ücretleri katılımcıya ait olacak şekilde, 1 kullanıcıya İstanbul, Ankara ve İzmir hava limanlarından Avrupa’daki dilediği bir şehre ekonomi sınıfından gidiş – dönüş uçak bileti hediye çeki hakkı kazandırmaktadır.

Galaxy S4 Zoom Avrupa Uçak Bileti

Şirketler kampanyadan yararlanamaz. Kampanya yalnızca şahıslarla sınırlandırılmıştır.

Müşteri grubu başına sadece 1 adetle sınırlı olan kampanyaya katılım sayesinde her uçuş için yalnızca bir hediye çeki kullanılmaktadır. Kampanyaya katılan diğer kişiler ile birlikte aynı uçuşta yer alacakları garanti edilmemektedir. Ayrıca bu kampanya Samsung’un yapmış olduğu diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Galaxy S4 Zoom Kampanyasına Katılmak İçin Ne Yapmalıyım?

Tüketicilerin Avrupa Uçak Bileti kampanyasından faydalanabilmesi için öncelikle  avrupayazumla.com internet sitesini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Sonrasında ise Samsung Galaxy S4 Zoom alışveriş kutusu içerisinde sizlere ulaştırılan katılım kodunu kullanıp rezervasyon formunu doldurulması gerekmektedir.

Alışveriş faturasının aslı veya fotokopisi ve de rezervasyon formunu, alışveriş tarihinden itibaren satın alınan ürünün 30 günlük iade süresi bitimini takiben en geç 30 gün içerisinde, aşağıda bilgileri verilen kampanya düzenleyicisine göndermesi gerekmektedir. BA Life Pazarlama Organizasyon Ltd. Şti, Asmalımescit Mah. Sofyalı Sok. Bilgir Han No 5/5, Beyoğlu – İstanbul.

Galaxy S4 Zoom Satın Al

Henüz bir Galaxy S4 Zoom satın almadıysanız, elinizi çabuk tutup hem uygun fiyatlı olarak satın alabilir hem de kampanyaya katılarak Avrupa Uçak Bileti kazanabilirsiniz. Daha önceki yazımızda Galaxy S4 Zoom hakkındaki tüm bilgileri sizinle paylaşmıştık. Dilerseniz inceleyebilirsiniz.

İlgili >> Samsung Galaxy S4 Zoom Satın Al


http://teknodiyalog.com/galaxy-s4-zoom-avrupa-ucus-kampanyasi/
http://www.onayhaber.com/2013/08/galaxy-s4-zoom-ile-ucusa-hazr-olun.html
http://teknolojizzi.blogspot.com/2013/08/galaxy-s4-zoom-ile-avrupa-ucak-bileti.html

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.