Canlı

BlackBerry 9720 Samoa Geliyor

BlackBerry Ocak 2013′de BB10′u kullanıcılarla tanıştırmıştı. BB10 BlackBerry’e ait özel bir işletim sistemidir. Ayrıca 2 yeni cihaz ile kullanıcılarını sevindiren BlackBerry, QWERTY işletim sistemi sayesinde hem dokunmatik hem de klavye fonksiyonunu tüketiciler ile buluşturmuştu. Fakat BlackBerry bu işletim sisteminde umduğunu bulamamıştı. Bu hayal kırıklığının ardından toparlanan güçlü firma BlackBerry 9720 Samoa isimli yeni cihaz ile ilgiyi üzerinde toplamaya çalışacak.

Diğer mobil işletim sistemine göre güncelleştirme ve geliştirmeleri daha yavaş yapan BlackBerry işletim sistemi BB10, ilgi kaybına yol açmaktadır.

BlackBerry QWERTY mantığı ile çalışan yeni model cep telefonu internete sızdırılmış durumda. Alışkın olduğumuz BlackBerry klasiği bu telefon modelinde de göze çarpmaktadır. BlackBerry 9720 Samoa‘nın dokunmatik olduğunu düşünürsek, diğer marka cep telefonlarında daha küçük ekran boyutuna sahip olduğunu analyabiliriz. Henüz çıkış tarihi ve piyasayla buluşma tarihi belli olmayan 9720 Samoa, yeni gelişmeleriyle internet gündemini bir süre daha meşgul edeceğe benziyor. BlackBerry hakkında oluşan gelişmeleri internet sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

http://teknodiyalog.com/blackberry-9720-samoa-geliyor/
http://www.onayhaber.com/2013/08/blackberry-9720-samoa-geliyor.html
http://teknolojizzi.blogspot.com/2013/08/blackberry-9720-samoa-geliyor.html
http://ozgunicerikler.blogspot.com/2013/08/blackberry-9720-samoa-geliyor.html

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.