Canlı

Canon PG-510

Canon PG-510 mürekkep püskürtmeli yazıcılarda kullanılmak üzere üretilmiş ve siyah renkte baskı yapmanızı sağlayan kaliteli bir kartuş modelidir. Yaklaşık 10 adet Canon yazıcı modeliyle uyumlu bir biçimde çalışmaktadır. Mürekkep püskürtmeli yazıcılar tarafından kağıda metin yazdırmanıza olan sağlayan kartuşlar, lazer yazıcı tonerlerine nazaran daha ucuz ve kapasite olarak daha düşüktür.

Çok fonksiyonlu yazıcılardan olan Canon PIXMA MP240 modeli de çıktı evresinde Canon PG-510 kartuş modeline gerek duymaktadır. Çok fonksiyonlu yazıcılar ile faks, fotokopi ve baskı işlemlerinin tamamını gerçekleştirebilirsiniz.

Sizlere tanıttığımız kartuş ile uyum içerisinde çalışan diğer yazıcı modelleri ise şu şekildedir; MP240, MP250, MP260, MP270, MP490, MP272, MX320, MX330. Çok fonksiyonlu yazıcı olan ve Canon PG-510 kartuş ile uyumla çalışan PIXMA MP240 yazıcı modelinin özellikleri arasında otomatik fotoğraf düzeltme, hızlı başlama gibi kullanıcının işlerini kolaylaştıracak işlevler bulunmaktadır.

Canon PG-510 Kartuş Fiyatı


Birçok farklı yazıcı modeliyle uyumlu bir şekilde çalışan Canon PG-510 sayesinde ofisiniz veya evinizde belge yazdırma, kopyalama ve faks gibi işlemleri kolayca sonuca ulaştırabileceksiniz. Güncel listeler arasında yaptığımız araştırmalar sonucu en uygun fiyatı sizler için bulduk. Fakat dikkat etmeniz gereken nokta zaman aşımına uğradıkça fiyatın değişebileceği noktasıdır.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.