Canlı

Babalar Günü Ne Zaman 2013

Evlatları ve eşleri için her şeyini ortaya koyan babaların hatırlandığı babalar günü ne zaman? Bu konuyu merak etmeye başlayabilirsiniz. Çünkü 1.5 aydan daha az bir zaman kaldı. Bu yıl haziranın 3. pazar günü 16 haziran tarihine denk geliyor.

Babalar günü tüm yurtta yine heyecanla kutlanacaktır. Özellikle üniversite öğrencileri ve uzun zaman babasından uzak kalan kişiler hasret ve özelle babalar günü hediyesi alarak babalarının ziyaretine gideceklerdir. Bugün küslük, dargınlık kalmasın, hele ki baba ile evlat arasında...

O sizi bu yaşa getirmek için kim bilir ne zorluklara katlanmış ve okutup adam olmanız için her taşa elini sokmuştur. Sizde babalar gününde onu hatırlayarak aradaki tüm buzların çözülmesini sağlayabilirsiniz.

Babalar sert görünümlerinin altında yumuşacık bir kalp taşırlar. Babalar neden sert olmak zorunda? diyen arkadaşları duyar gibiyim... Öyle olmazlarsa o evde kimin ne yaptığı belli olur mu sizce? Birinin sözü geçmeli ve bu kişi de elbetteki baba olmalıdır. 16 haziran 2013 sabahı güzel bir babalar günü hediyesi alıp ona küçük bir sürpriz yapmayı unutmayın.

Bir önceki yazım da " Babalar Gününün Anlam ve Önemi " konusunu sizlere aksettirmiştim. Dilerseniz onu da inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.