Canlı

Babalar Günü Hediyesi Ne Olabilir?

2013 yılı itibari ile yaklaşan babalar günü, 1.5 aydan az bir zaman sonra kutlanmış olacak. Siz babalar günü hediyesi için düşünme aşamasında olsanız da son anlara bırakmak kadar kötü bir şey yoktur. Bazıları babası için ciddiyet içeren hediyeler seçmek ister, bazıları ilginç şeyler, bazıları ise babasının ihtiyacı olan hediyeler seçmek ister.

Peki Babalar günü hediyesi ne olabilir? diyenleri duyar gibiyim... Babalar günü gelene kadar sizlere kafamdaki alternatifleri sunmaya çalışacağım. Eğer dikkate alırsanız sizde babanız için şık ve ucuz bir hediye alabilirsiniz. Bazı babalar gözlük hastasıdır. Bazıları ise hoş bir koku sürmeden dışarı çıkmaz. Siz bunları en iyi bilen kişiler yani evlatlarısınız. Bu yüzden benim seçtiğim alternatiflere yorumlarınızla yön verebilirsiniz.

Ben babaların her zaman ciddi olduğu yönünde konuşurum. Çünkü ciddiyet ve otorite ailede her zaman olmalıdır. Tabi ki bunlar abartı boyutunda değil. Ama baba bir şeye hayır dediği zaman o yapılmamalıdır. Sonuçta baba bu asla kötü düşüneceğine inanmıyorum. Babalar günü yaklaşmaya başladıkça bende hediyeleri sizlere sunup bir seçim yapmanızı sağlayabilirim. Hiç değilse kafanızda bir şey oluşmasını sağlayabilirim.

Bir önceki yazımda "Babalar Günü Hediyeleri 2013" başlıklı makalemi sizlere sunmuştum. Dilerseniz okuyabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.