Canlı

Babalar Günü Hediyeleri 2013

Babalar gününe kısa zaman kala yine hediye arayışları başlamış gibi görünüyor. Babalar günü hediyesi olabilecek aslında yüzlerce alternatif var. Fakat tabi ki öncelikle babanızın karakterine ve yapısına göre seçimler yapmalısınız.

Örneğin babanızın ciddi bir işi varsa ve her gün takım elbise ile işine gidiyorsa. Seçimlerinizi bu yöne doğru kaydırabilirsiniz. Örneğin şık bir kravat ile onun dikkatini çekebilir ve gözlerindeki mutluluğu görebilirsiniz. Peki babanız hafta sonları gezen ve fotoğraf çekmeyi kendisine hobi edinen bir kişilik mi? O halde ona güzel bir fotoğraf makinesi hediye edebilirsiniz.

Babalar günü hediyeleri 2013 yılı itibari ile geçmişten biraz koparak daha teknolojik hediyelere dönüşmektedir. Çünkü teknoloji her geçen saniye ilerlemektedir. Bu yüzden eskisi gibi bir kazak bir çorap veya parfüm etkisiz kalabilir. Tabi babanızı gerçekten mutlu etmek istemiyorsanız o başka..

İleriki yazılarımda sizler için ucuz ve kaliteli babalar günü hediyesi seçenekleri sunmayı planlıyorum. Eğer bloğumu takip ederseniz sizde haftalar önceden babanıza kaliteli bir hediye alarak babalar gününde hoş bir sürpriz yapabilirsiniz.

Bir önce ki yazımda "Bedirhan Gökçe - Uyan Baba" şiirini paylaşmıştım. Babası vefat edenleri anlayabilmeniz, anlayabilmemiz için. Mutlaka dinlemelisiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.