Canlı

Sevgililer Günü'nde Gidilebilecek Yerler

Sevgililer günü yaklaştıkça çiftleri heyecan ve beklenti sarmaya devam ediyor. Sevgililer gününü romantik bir şehirde mum ışığında bir yemek yerken kutlamak istemez misiniz? Dünya'da böyle güzel yerler elbette var. Eğer durumunuz ve bunu yaşayabilecek özgürlüğünüz varsa mutlaka gitmelisiniz. Kız / Erkek arkadaşınıza en güzel sevgililer günü hediyesi ancak böyle verilir.

Oldukça özel ve değerli bir gün olan sevgililer gününü asla program yapmadan geçirmeyin. Böyle özel gün de öylesine bir hediye vererek sevgilinizi kandırmaya çalışmayın. Güzel bir plan yakın ve bu özel günü unutulmak bir hale getirin. Sevgililer günü hediyesi olarak sevgilinize aşk dolu bir gün sunmaya ne dersiniz? İşte aşkı göklere çıkartacak yerler...


1. Venedik - İtalya


Venedik şehrini bilmeyen yoktur. Yüzlerce filme konu olmuş olan İtalya’nın Venedik şehri, aşıklar şehri olarak da bilinir. Sevgililer günü hediyesi olarak gidilebilecek mekanlardan birisi olarak göze çarpan Venedik, romantizmi göğe yükseltmek için mutlaka gidilmesi gereken şehirlerden birisidir. Kanallar bölgesi ve San Marco Meydanı ile romantik anlar yaşayabileceğiniz şehirde, dar sokaklar ve 120’den fazla adacık dikkatleri üzerine çekmektedir.

Adaların birbirine bağlanmasını sağlayan 400 kadar köprü de şehre çok farklı bir hava katıyor. Aşıkların şehir içindeki ulaşım araçları motorlu su otobüsleri (vaporetti) ve gondollar (traghetti) ile sağlanıyor.  Sevgililer Günü’nü bu şehirde geçirmek isteyenlerin yapabileceği en keyifli şey kentin dar ve şirin sokaklarında dolaşmak, gondollar ile şehrin her yanını gezmek ve gondolcuların söylediği şarkılar eşliğinde tadına doyulmaz anlar yaşamaktadır.

2. Paris - Fransa



Sevgililer günü hediyesi olarak sevgilinize Paris’de olmayı sunacaksanız, köprü üzerinde aşkınızı körükleyebilirsiniz. 9. Köprü’deki Sokak sanatçılarını izleyebilir ve unutulmaz aşkların yaşandığı “Köprü Üstü Aşkları” filmini anımsayabilirsiniz. Paris denildiğinde akla elbette sadece film gelmiyor. Aşk, sevgi, romantizm, leziz yemekler, eşsiz müzikler, Eiffel Kulesi, Notre Dame de Paris ve daha niceleri…

Konaklama konusunda pek ucuz olduğu söylenmese de gezmek açısından oldukça müthiş olduğunu söylemek gerekiyor. Sevgililer günü atmosferini tam anlamıyla yakalamanıza olanak tanıyan bu büyülü şehir, bot turlarıyla da romantik anlar yaşamanıza olanak tanımaktadır.

3. Roma - İtalya 



İtalya’nın gezilip görülecek ve aşk dolu anlar yaşanacak onca şehri var ki hangisini anlatsam bilemedim… Onlardan birisi de şüphesiz başkent Roma’dır. Tam bir açık hava müzesi olan Roma, her yanında farklı dokular ve geçmişten izler barındırmaktadır. Sokak aralarındaki sizi hayretler içerisinde bırakacak bina ve heykeller sevgilinizle el ele dolaşırken farklı dünyalara götürecek. Aşk dolu anlar yaşamak için Colosseum, Venezia Meydanı, İspanyol Merdivenleri ve Meydanı, Panteon, San Pietro Kilisesi ve Meydan gibi yerleri mutlaka gezmelisiniz.


Dünyanın en leziz pizzalarını tatmak için de Roma vazgeçilmez bir şehir. Gerek restoranlarında gerek ise köşe başı büfelerinde tarifsiz tatlar mümkün… Sevgililer günü hediyesi deyince aklınızda belirenleri bir kenara atın ve sevgilinize böyle mükemmel bir sürpriz yapın!

Hala normal hediyeler seçmek isteyen varsa http://www.buroteknik.com/sevdiklerinize-ozel-hediyeler-1766 internet adresini ziyaret edebilir.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.