Canlı

Yılbaşı Hediyesi Aldınız mı?

Her yıl dünyanın her ülkesinde ve her şehrinde kutlanan, insanların birbirine hediye alarak taçlandırdığı yılbaşı bu yılda yaklaştı. Peki, siz daha önce yılbaşı hediyesi aldınız mı? Sevdiğinizden, aile bireylerinden, dostlarınızdan veya arkadaşlarınızdan yılbaşı hediyesi beklediniz mi? Sevdiklerinizi sevindirmek için illa ki noel baba olmanıza gerek yok. Onları biraz tanımanız yeterli olacaktır. Eğer daha önce hiç yılbaşı hediyeleri araştırıp sevdiklerinize sürpriz yapmadıysanız, bu yılbaşı size daha büyük bir yük olmalı.

Sevdiklerimizin değerini hep kaybedince mi anlamamız gerekiyor? Kimsenin kalbini kırmadan, yüzünü astırmadan, mutlu bir şekilde yaşamak çok mu zor? Tüm zorlukların arasında küçük bir sürpriz yapmak ne kadar imkansız? Bir düşünün... Bunun adı yalnızca yılbaşı hediyesi değil. Bunun adı; "Unutulmuş olan duygularımızı tekrar harekete geçirmek". Bunun adı; "Sevdiklerimize unutulmadığını anımsatmak". Bunun adı; "Sevmek..."


Sevginizi sözlerinizle belli edemiyor olabilirsiniz. Ama bu başka yollara başvurmanızı engellemesin. Yılbaşı hediyeleri de bu evrede size en çok yardımcı olacak ürünlerin adıdır aslında. Ne olduğunun pek de bir önemi yok. İster sevdiğinizin ihtiyacını karşılasın. İster hiç görmediği ilginç bir ürün olsun. Amaç sevdiğinizin yüzündeki gülümsemeye şahit olmak değil midir?

Sevgi dağıtmak için elinizi cebinize atmak için korkak davranmayın. İnsan sevdiği kadar yaşar. Nefret ettiği kadar ölür. Siz şu kısacık yaşamda büyük mutluluklar peşinden koşarsanız hiç yorulmazsınız. Yüzünü güldürdüğünüz insan kadardır umutlarınız. Eğer hiç bir yüze gülücük yükleyemiyorsanız nasıl yarına umutla bakabilirsiniz ki? Hadi bu yılbaşı güzel bir hediye alıp sevdiklerinizi mutlu bir 2014 yılına hazırlayın...

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.