Canlı

Sinirli Babaya Hediye Almak

Yaklaşan babalar günü nedeniyle kafanızı kurcalayan; "Acaba ne hediye alsam?" sorusuna biraz olsun yanıt verebilmek adına size her gün bir kaç makale yazmaya çalışıyorum. Şimdiki durağımızda sinirli babaya hediye almak konusu...

Herkesin babası duyarlı, sakin ve soğukkanlı değil elbetteki. Hele de yaşları 20-25 yaşında olan kişilerin babaları daha otoriter ve sinirli oluyor. Çünkü onların gençlik zamanlarıyla şimdiki milenyum gençleri pek uyuşmuyor. Bu yüzden babalar günü hediyesi almak biraz daha sıkıntılı bir hal almış oluyor. Seçimleriniz elbette hediye olacağı için babanızdan ayrı bir fırça yemezsiniz. Fakat alacağınız hediyeyi sinirli babaya beğendirmek hiç de kolay olmayacaktır.

Sözünü esirgemeyen babalar, alınan hediye karşısında size ters tepki vererek bütün umutlarınızı da yıkabilir. Fakat böyle huysuzlukları içinde yaşayan babalar ise yüzünüze küçük bir tebessümle bakar ama içten içe sinirli olduğu gözlerinden okunur.

Babalar günü hediyesi alırken babanızın karakterini, düşünce ve fikir yapısını, hoşlandığı ve karşı koyamadığı şeyleri mutlaka gözden geçirmelisiniz. Aksi takdirde günün anlam ve önemi yerle bir olur. Bir önceki başlık olan "Babaları Sevindirmek için Bir Hediye Yeter" makalesini inceleyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.